ICT en Telecom

Wij verzorgen uw optimale kantoor-automatisering. Phylax ICT adviseert, implementeert en ondersteunt u met een op uw organisatie afgestemde mix van cloud diensten, telefonieoplossingen, hardware en data verbindingen.

Techniek komt voor Phylax op de tweede plaats – pal na de gebruikers. Want IT en Telecom moeten er voor u zijn, en niet andersom. Phylax ICT bouwt daarom systemen die vlekkeloos en intuïtief werken. Daar komt veel techniek bij kijken, maar ook kennis van uw branche en van uw organisatie, en vooral inzicht in hoe mensen willen werken. En hoe ze niet willen werken. Want wij bouwen ICT voor mensen. Of, zoals we zelf graag zeggen: wij werken aan IT en Telecom waar mensen gelukkig van worden.

Aan de hand van een uitvoerige (kostenloze) inventarisatie, een uitgebreid adviesgesprek en diverse IT- en telefonie-audits bepalen we welke ICT-oplossingen voor u relevant én interessant zijn. Die oplossingen presenteren we met een beschrijving van kosten en functionaliteit in wat wij een ‘ICT Business Case’ noemen. 

Na de presentatie krijgt u een gedetailleerde offerte. Bij akkoord volgt een turn key implementatie waarna wij het beheer en de support verzorgen zodat uw organisatie volledig ontzorgd is. Ook na de implementatie staan de gebruikers voor ons centraal. We blijven constant verbeteren om het probleemloos en efficiënt werken van uw medewerkers te waarborgen. Een voorbeeld van zo'n business cases gebruikt om een casino te openen.

Bij dit alles wordt de beveiliging niet vergeten. Wij borgen de informatiebeveiliging met zowel technische als organisatorische maatregelen en zijn dan ook ISO27001 gecertificeerd. 

onze beloftes

Het voordeel van vaste teams 
Bij Phylax ICT vinden we één aanspreekpunt niet genoeg. Bij ons krijgt u er drie.
lees meer

Vaste prijzen, all-in
Wij hanteren vaste prijzen. Standaard wijzigingen inbegrepen, en inclusief het verhelpen van storingen.
lees meer

Duidelijke garanties
 
We garanderen de prestaties van onze ICT-omgevingen én van onze ondersteuning.
lees meer