Office 365: altijd en overal kunnen werken

Office 365 is een public cloud dienst, die wordt gehost door Microsoft. Het brengt de kracht van het bekende Microsoft Office pakket samen met zakelijke e-mail, documentdeling, instant messaging en HD-video vergaderen.

Office 365 is eenvoudig te installeren en te bedienen en overschrijft oudere Office versies. U krijgt toegang tot de nieuwste technologie en beveiliging tools met een gegarandeerde uptime van 99,9%. 

Belangrijke voordelen van het werken met Office 365:

 • Overal toegang
 • Samenwerken
 • Optimale investeringen

Overal toegang

Office 365 geeft u overal veilig toegang tot de bekende Office-programma’s en tot de laatste versies van uw documenten en bestanden. Dit kan op al uw apparaten; van pc's tot Macs en van smartphones tot tablets.

Samenwerken

U blijft altijd op de hoogte van uw zakelijke e-mail (via Exchange Online) en werkt eenvoudig samen door documentdeling (via SharePoint Online), instant messaging en effectief online HD videovergaderen (via Lync).

Optimale investeringen

U krijgt een betaalbaar maandelijks abonnement, zonder verborgen kosten.

Kies de juiste bundel

Office 365 bestaat uit diverse onderdelen die los of in verschillende bundels kunnen worden afgenomen. Wij adviseren u graag over het optimaal benutten van de functionaliteit van Office 365, passend bij uw organisatie en uw werkprocessen. We helpen u kiezen uit de juiste producten en verzorgen een pijnloze implementatie.

Phylax ICT is small business en midmarkt cloud partner van Microsoft en heeft de ruimschoots ervaring met Office 365 implementaties.

Onze klantencases

Previous Next
Bij de opstart van het nieuwe bedrijf All Liquids Piping, wilden de eigenaren een ICT-netwerk op maat. Dit netwerk moest al binnen enkele dagen draaien tegen lage initiële kosten.
A Brand New Day is een van onze klanten aan wie we onlangs Hosted Mail hebben geadviseerd. Dit is het snelst groeiende bedrijf in de Nederlandse drankensector.
Stichting de Tussenvoorziening wensten op iedere locatie verschillende eisen op het gebied van telefonie. Phylax ICT raadde Hosted telefonie aan.
Sauflon is een wereldwijde fabrikant van contactlenzen en vloeistoffen. In hun oude IT-omgeving hadden ze te maken met grote terugkerende investeringen. Phylax ICT Nieuwsbrief

Meer weten over de cloud?

Wilt u meer weten over onze clouddiensten? Martijn Frank informeert u graag over de mogelijkheden.

Martijn Frank Wilt u meer weten over onze cloud diensten? Martijn Frank informeert u graag over de mogelijkheden.
telefoon: (+31) 088-0072128
 1. Naam(*)
  Naam ontbreekt
 2. Organisatie(*)
  Naam organisatie ontbreekt
 3. Telefoon(*)
  Invalid Input
 4. Mailadres(*)
  Email adres ontbreekt of is incorrect