Seminar informatiebeveiliging en internetcriminaliteit

De dreiging van internetcriminaliteit neemt nog steeds toe. Wij helpen u graag om uw organisatie hiertegen te beschermen en daarom organiseren we een seminar over dit onderwerp op 29 november. U bent van harte welkom!


Dagelijks leest u nieuwe berichten over inbreuk op bedrijfsgegevens door internetcriminelen. Een aanslag met ransomware komt steeds vaker voor, ook bij het MKB. De getroffen organisaties moeten veel moeite doen om hun gegevens terug te halen, met of zonder back-up.

Met de alsmaar toenemende bedreiging van internetcriminaliteit is het van groot belang om specifieke kennis te hebben van die bedreigingen én de maatregelen die u hiertegen kunt nemen.

Phylax helpt u graag aan deze kennis die u nodig hebt om de bedreigingen het hoofd te bieden, zodat u zorgeloos kunt werken. Daarom brengen we dit regelmatig ter sprake in onze contacten met u en in nieuwsberichten op onze website. Tijdens dit seminar gaan we nog een stap verder.

Seminar ‘De beste tips tegen internetcriminaliteit’

In één ochtend praten we u volledig bij over dit onderwerp. Op een informele manier wordt u ontvangen en geïnformeerd over de problemen die wij dagelijks tegenkomen bij onze klanten en waarmee ook u te maken kunt krijgen.

Natuurlijk vertellen we handige tips die u direct kunt toepassen om deze bedreigingen het hoofd te bieden. De sprekers zijn de consultants die u kent vanuit uw contact met Phylax: Edwin Bouwens en Martijn Frank.

Informatiebeveiliging, de beste tips

Dinsdag 29 november
Van 9:00 tot 12:00 uur
Locatie: Fort Altena in Werkendam     


Programma

9:00 - 9:30: Ontvangst met koffie en iets lekkers
9:30 Introductie en welkom
Beveiliging van informatie – door Edwin Bouwens
-              Informatie vanuit ISO: Hoe raakt de mobiele werker zijn gegevens kwijt?
-              Hoe wil de wetgever dat wij hiermee omgaan?
-              Phylax’ beste praktische tips om uw organisatie te beschermen

Informatiebeveiliging in het tijdperk van het mobiele werken – door Martijn Frank
-              Data protection
-              Network protection
-              Praktische tips

Afsluiting en napraten.

Tevens hebben wij speciaal voor onze deelnemers geregeld dat u kunt deelnemen aan een rondleiding over het Fort.

Meld u nu aan en maak kans op een iPad Mini

U kunt uzelf aanmelden door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierin de naam van de deelnemer, uw bedrijfsnaam en of u wilt deelnemen aan de rondleiding. Eventueel kunt u een extra mailadres vermelden voor verdere correspondentie over dit seminar.

Na inschrijving ontvangt u binnen een dag de bevestiging van uw deelname. Enkele dagen voor het seminar ontvangt u een reminder met routebeschrijving.

Deelname is uiteraard gratis. Bovendien verloten wij onder de deelnemers een iPad Mini.

Het belooft een informele en leerzame ochtend te worden. Wij zien er naar uit u dan te ontmoeten!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Phylax ICT Nieuwsbrief

Schrijf je nu in

voor onze twee maandelijkse Phylax nieuwsbrief


Online IT Audit

IT audit

Krijg inzicht in uw ICT opties