Overstappen naar de cloud

Phylax ICT wil haar klanten graag helpen om kansen en mogelijke struikelblokken te identificeren op het gebied van de overstap naar de cloud. Daarom doen we een benchmark, waarvoor we u van harte uitnodigen.

Overstappen naar de cloud

Het is al jaren een hot item in de IT: ‘overstappen naar de cloud’. Maar waar hebben we het dan over? Onze visie is dat de geleidelijke 'ver-SaaS-ing' uiteindelijk zal leiden tot veel minder behoefte aan computers bij bedrijven, ook in het mkb. Maar wat dan te doen met de computerapparatuur die nog wel nodig is? Een goede manier is deze infrastructuur op dezelfde manier af te nemen als de software: Infrastructure as a Service. Kortweg IaaS.

Dit sluit aan bij het onderzoek dat Intel Security onlangs gepubliceerd heeft. Daarin concluderen zij:

“When we look at cloud adoption trends, it’s easy to fall into the trap of talking about just SaaS. In fact, our survey reveals that the majority of organizations are planning on investing in all cloud service models, but (perhaps surprisingly) the highest percentage (81%) is actually for IaaS.”

Phylax benchmark cloud

Vraagt u zich wel eens af waar u staat ten opzichte van collega bedrijven? Hoe ver anderen zijn met de overstap naar de cloud? Welke kansen zij zien en tegen welke knelpunten u mogelijk aan zult lopen?

Wij willen onze klanten graag helpen om deze kansen en mogelijke struikelblokken op dit gebied te identificeren. Daarom willen we u van harte uitnodigen voor onze benchmark in samenwerking met onze partner Uniserver. Natuurlijk is dit onderzoek volledig anoniem en kosteloos.

Deze benchmark gaat over de implicaties van cloud adoptie. We gaan onder andere in op de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn de strategische doelstellingen en uitdagingen in relatie tot IT en cloud computing?
  • Wat zijn de overwegingen om systeemdelen al dan niet over te brengen naar de cloud?
  • Kan de IT-organisatie wendbaar inspelen op nieuwe wensen van eindgebruikers?

Direct na afronding ontvangt u een terugkoppeling van uw antwoorden in de vorm van een benchmark met andere organisaties die al hebben deelgenomen. Wanneer wij het onderzoek helemaal hebben afgerond, krijgt u een gedegen onderzoeksrapport waarin alle uitkomsten helder en overzichtelijk worden gepresenteerd.

Waar staat u ten opzichte van vergelijkbare bedrijven?

Doe mee aan de benchmark, kijk waar u staat en laat u inspireren. Om mee te doen, klikt u op deze link naar het benchmark onderzoek. Wij wensen u veel succes en inspiratie.

Hebt u vragen over dit onderwerp? Wij helpen u graag verder. Neemt u vrijblijvend contact op met Hans Spuijbroek via 088 - 007 2121.


Wilt u vaker nieuws, tips en how-to's lezen? Schrijf u dan rechtsboven in voor onze nieuwsbrief.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Phylax ICT Nieuwsbrief

Schrijf je nu in

voor onze twee maandelijkse Phylax nieuwsbrief


Online IT Audit

IT audit

Krijg inzicht in uw ICT opties