Welkom Hans Spuijbroek

Vorige week is het Phylax-team versterkt met onze nieuwe salesmanager Hans Spuijbroek. In dit artikel vertelt hij meer over zichzelf en zijn visie op deze nieuwe rol binnen Phylax ICT.

Hans Spuijbroek heeft veel ervaring als IT-adviseur. Hij werkte bij meerdere bedrijven die verschillende ICT-oplossingen samenbouwden tot één maatoplossing. Totdat hij door Menno gebeld werd voor een nieuwe uitdaging als eindverantwoordelijke voor sales en marketing bij Phylax ICT.

“De functie salesmanager klinkt commercieel, maar ik stel me meer op als een IT-adviseur” aldus Hans. “Bij mijn vorige werkgever hielp ik bedrijven om de juiste keuze te maken voor hun nieuwe leverancier in cloudcomputing en telefonie. Dat wil ik bij Phylax graag voortzetten: ik wil het verschil maken voor klanten, ik wil waarde toevoegen.”

Bij Phylax heeft Hans ook zitting in het MT en stuurt hij de consultants aan. “Ik ben nu bezig met een inventarisatieronde. Ik maak kennis met klanten en bekijk waar we nog meer waarde kunnen toevoegen. Mijn ambitie is om de Phylax-klanten succesvoller te maken in wat zij doen. Daardoor kan ook Phylax succesvoller worden.”

Hans woont in Oosterhout, is getrouwd en heeft een zoon van 20 en twee dochters van 19 en 16 jaar. Oorspronkelijk komt hij uit het westen van Nederland, maar hij woont al ruim 25 jaar in Brabant. “In mijn vrije tijd ga ik graag zeevissen met mijn zoon. Ik rijd motor als het heel mooi weer is en ik hou van lezen. Verder maak ik graag mooie reizen met mijn vrouw, vooral door Amerika, maar we zijn ook in China. Afrika en Australië geweest. En we hebben een geweldige rondreis door Europa gemaakt.”

Hans SpuijbroekHans heeft veel zin in zijn nieuwe baan bij Phylax: “Ik ben erg bereikbaar. Mensen mogen mij altijd bellen met iets leuks, maar ook met klachten. De drempel is bij mij heel laag. Ik sta open voor elk gesprek en wil graag met klanten sparren over de toekomst.”

Wilt u ook graag kennismaken met Hans? Neem dan contact met hem op via 088-007 21 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Meer nieuwsberichten lezen.

Wilt u vaker nieuws, tips en how-to's lezen? Schrijf dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief.

  

Phylax ICT Nieuwsbrief

Schrijf je nu in

voor onze twee maandelijkse Phylax nieuwsbrief


Online IT Audit

IT audit

Krijg inzicht in uw ICT opties