Online IT audit

Veel organisaties kijken tegenwoordig opnieuw kritisch naar zichzelf: kan het nog efficiënter? Nog flexibeler? Nog kostenbesparender? En hoewel terecht vaak gezegd wordt dat je in ICT niet teveel moet snijden, valt ook daar meestal nog een flinke winst te halen. Dankzij bijvoorbeeld nieuwe technieken als virtualisatie van ICT-omgevingen, Cloud-computing en mobiele werkplekken.

Alleen, van de talloze nieuwe mogelijkheden is meestal maar een handvol voor uw situatie interessant. Om u een lange zoektocht naar die geschikte opties te besparen, biedt Phylax ICT u nu gratis en vrijblijvend een korte online test waarmee u snel een overzicht krijgt van de voor u relevante routes.

Het invullen kost u nog geen 5 minuten en binnen 3 dagen ontvangt u een e-mail met heldere en beknopte aanbevelingen voor optimalisatie van uw ICT. Geselecteerd voor een optimale bijdrage aan uw resultaat. En gebaseerd op de voor uw situatie vereiste schaalbaarheid, performance, beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. 

 1. Als u onderstaande vragen beantwoordt, krijgt u van ons binnen drie dagen (geheel vrijblijvend en kosteloos) inzicht in de verschillende infrastructuur-mogelijkheden en opties voor uw organisatie.
 2. VRAGENLIJST
 3. Maakt u gebruik van bijzondere applicaties zoals DOS-applicaties of zware grafische applicaties (het gaat hier om niet-web applicaties)?(*)


  Vragen met (*) zijn verplicht
 4. Maakt u gebruik van verschillende applicaties die aan elkaar gekoppeld zijn anders dan door het importeren en exporteren van bestanden? (*)


  Vragen met (*) zijn verplicht
 5. Zijn uw applicaties beschikbaar in SaaS (Software as a Service) vorm (het betreft hier server applicaties zoals bv CRM en ERP en niet bv Office)?(*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 6. Hoe belangrijk is beveiliging van persoonsgegevens voor uw organisatie (heeft uw organisatie bijvoorbeeld van doen met de Wet Bescherming Persoonsgegevens)?(*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 7. Werkt u op meerdere locaties of werkt u met een significant aantal thuiswerkers? (*)


  Velden met (*) zijn verplicht
 8.  
 1. Heeft u principiële bezwaren om data en/of programma's onder te brengen in een datacenter? (*)


  Vragen met (*) zijn verplicht
 2. Hoe belangrijk is personalisatie van werkplekken voor uw organisatie (de gebruiker kan zijn werkplek naar eigen inzicht aanpassen aangaande profielen, data en applicaties)?(*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 3. Heeft u een significante hoeveelheid/investering in Microsoft licenties in eigendom zonder SA (Software Assurance is een onderhoudsprogramma van Microsoft Volume Licensing)?(*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 4. Hoe snel is uw internetverbinding? (*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 5. Vul eventueel uw bedrijfspostcode en huisnummer in:
  Onjuiste invoer : 1234AB,6
 6.  
 1. Heeft u bij een eventuele investering de voorkeur voor koop of huur (is uw organisatie kostengericht of kasstroomgericht)?  Invalid Input
 2. Zijn (voorspelbare) vaste kosten per werkplek/medewerker belangrijk? (*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 3. Is de mate van aanpasbaarheid van (vaste) kosten per medewerker/werkplek voor u belangrijk? (*)  Vragen met (*) zijn verplicht
 4. Welke downtime is voor u acceptabel bij een calamiteit (downtime is de periode waarin het systeem niet naar behoren functioneert, houd hier rekening met het feit dat een hogere uptime hogere kosten met zich mee zal brengen)? (*)
  Vragen met (*) zijn verplicht
 5.  
 1. Welke mate van ontzorging van beheer zoekt u (in welke mate wilt u ICT-werkzaamheden neerleggen bij een professional)? (*)
  Vragen met (*) zijn verplicht
 2. Wat is uw huidige infrastructuur? (*)

  Vragen met (*) zijn verplicht
 3.  
 1. Wanneer is uw beslissingsmoment voor herziening van uw infrastructuur (of wanneer is uw evaluatie moment)?
  Vragen met (*) zijn verplicht
 2. Opmerkingen:
  Invalid Input
 3. PERSONALIA
 4. Naam(*)
  Vul uw naam in
 5. Bedrijfsnaam(*)
  Vul uw bedrijfsnaam in
 6. Functie(*)
  Vul uw functie in
 7. E- mail (*)
  Vul uw e-mail adres
 8. Wij danken u voor het invullen van de vragenlijst.
 9. Phylax ICT is ICT dienstverlener met vestigingen in Made, Bilthoven en Bergen op Zoom. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers toegang hebben tot collega’s, data en applicaties waardoor uw organisatie productiever wordt. Elke dag weer, veilig en betaalbaar. Meer informatie over onze organisatie en onze diensten kunt u vinden op deze website.
 10.   

onze beloftes

Het voordeel van vaste teams 
Bij Phylax ICT vinden we één aanspreekpunt niet genoeg. Bij ons krijgt u er drie.
lees meer

Vaste prijzen, all-in
Wij hanteren vaste prijzen. Standaard wijzigingen inbegrepen, en inclusief het verhelpen van storingen.
lees meer

Duidelijke garanties
 
We garanderen de prestaties van onze ICT-omgevingen én van onze ondersteuning.
lees meer