Referentie Phylax Klokgroep 2017

"We waren op zoek naar een betrouwbare ICT-partner om ons te adviseren en mee te denken over de uitdagingen waar we voor stonden. Phylax ICT is in alle opzichten een schot in de roos".

- Joris Geutjes - manager ICT bij KlokHolding

Lees meer: Referentie Phylax Klokgroep 2017

Case: De veilige verbinding naar het IaaS-platform

IaaS adviseren we steeds vaker als oplossing, zo ook bij Stichting de Tussenvoorziening. Voor hen maakten we een verbinding naar het IaaS-platform, die niet alleen veilig is, maar ook eenvoudig in het beheer én niet te veel kost. In deze case lichten we deze oplossing toe.

Lees meer: Case: De veilige verbinding naar het IaaS-platform

Case: De IaaS-oplossing voor een webomgeving

Vastgoedonderneming KlokGroep had een server nodig voor de hosting van haar nieuwe web applicatie. De IaaS-oplossing van Phylax ICT was hiervoor het perfect geschikte advies. In dit artikel leest u alles over deze innovatieve oplossing.

Lees meer: Case: De IaaS-oplossing voor een webomgeving

Case: de voordelen van virtualisatie

Het Nederlandse bedrijf CLB wilde een nieuwe ICT-omgeving met een zeer goede performance en een flexibele servercapaciteit. Phylax adviseerde virtualisatie. In deze case leest u waarom Phylax dit adviseerde en wat dit CLB heeft opgeleverd.

Lees meer: Case: de voordelen van virtualisatie

Case: het cloud alternatief voor desktop online

Desktop online wordt al enkele jaren gezien als dé manier van werken in de cloud. Toch zijn er andere cloud-oplossingen die veel meer voordelen bieden. Zorggroep De Laren had behoefte aan een meer flexibele oplossing. En die wist Phylax ICT te implementeren.

Lees meer: Case: het cloud alternatief voor desktop online

Case: mobiele telefonie goed geregeld

Yellowtail heeft na de vaste telefonie, nu ook haar mobiele telefonie ondergebracht bij Phylax ICT. De oplossing die Phylax adviseerde, biedt vele voordelen, die we graag met u delen in deze case.

Lees meer: Case: mobiele telefonie goed geregeld

Case: Uitwijk as a service

Interflon is een wereldwijde speler in smeermiddelen. Deze smeermiddelen worden ontwikkeld en gemaakt in Roosendaal. Voor Interflon zou het een ramp zijn als die locatie getroffen wordt door een calamiteit. Hun wens was om in geval van calamiteit de ICT binnen 24 uur weer operationeel te hebben. Met die wens klopten zij aan bij Phylax ICT.

Lees meer: Case: Uitwijk as a service

Case: ICT-netwerk op maat

Bij de opstart van het nieuwe bedrijf All Liquids Piping, wilden de eigenaren een ICT-netwerk op maat. Dit netwerk moest al binnen enkele dagen draaien tegen lage initiële kosten. Phylax ICT bood hen een creatieve oplossing.

Lees meer: Case: ICT-netwerk op maat

Case: De voordelen van Hosted Telefonie

Hosted Telefonie heeft hosted telefonieveel voordelen ten opzichte van traditionele telefonie met een vaste telefooncentrale. Lagere kosten, hogere betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak zijn er maar een paar. Phylax ICT raadt daarom steeds vaker Hosted telefonie aan. Aan de hand van deze case leggen we uit waarom.

Lees meer: Case: De voordelen van Hosted Telefonie

Case: De voordelen van Exchange Online

Goede zakelijkehosted mail e-mail is erg belangrijk voor de productiviteit van uw medewerkers. Mail is nog steeds het meest gebruikte zakelijke communicatiemiddel, ondanks dat er steeds weer nieuwe middelen bij komen, zoals chat en videoconferencing. Phylax ICT raadt steeds vaker Hosted Mail aan. Aan de hand van een case leggen we uit waarom.

Lees meer: Case: De voordelen van Exchange Online

Case: de private cloud oplossing

Sauflon is een wereldwijde fabrikant van contactlenzen en vloeistoffen. In hun oude IT-omgeving hadden ze te maken met grote terugkerende investeringen. De medewerkers wilden 'gewoon' altijd en overal kunnen doorwerken. Voor de directie was met name de veiligheid een verbeterpunt: het risico van uitval van een kantoorlocatie moest uitgesloten worden. Daarom vroeg Sauflon Phylax ICT om advies.

Lees meer: Case: de private cloud oplossing

Phylax ICT Nieuwsbrief

Schrijf je nu in

voor onze twee maandelijkse Phylax nieuwsbrief